Olio Evo Pisoni

Olio Extra Vergine d' Olivo van Pisoni wordt gemaakt van de mooiste biologische olijven die zo snel mogelijk na het oogsten koud geperst worden.

Een bijzonder olijfolie, mede omdat deze gemaakt is van olijven die wereldwijd op de meest noordelijke grens van bestaan groeien.

Een kwalitatief zeer hoge olijfolie met een uitmuntende smaak.

Olio Evo is een overheerlijke, exclusieve extra vergine olijf olie, gemaakt van biologische olijven die meteen na het oogsten koud geperst zijn.

 

Deze olie wordt ook wel ‘extreme’ olie genoemd, omdat hij gemaakt is van olijven die wereldwijd op de zo noordelijk mogelijke grens groeien.

 

Beperkte produktie, dus op=op!

Balsamico Trentino dell' Acetaia

Balsamico Trentino wordt gemaakt van 100% pure druivenmost vanGewüztraminerdruiven, zonder toevoeging van caramel, kleur- en smaakstoffen of wijnazijn.

Door langzame verwarming van de most op 85 graden, karamelliseert de azijn op natuurlijke wijze en krijgt het zijn bekende donkere kleur..

De rijping (van 4 tot 11 jaar) in verschillende houten vaten zorgt verder voor de heerlijke karakteristieke smaak van balsamico azijn.

 

Balsamico Trentino azijn wordt verkregen door de rijping van ingekookt druivenmost op verschillende soorten houten vaten.

Balsamico Trentino  wordt gemaakt van Gewüztraminer.

Balsamico Trentino (oranje etiket) is 4 jaar gerijpt op eikenhouten vaten.

Balsamico Trentino azijn wordt verkregen door de rijping van ingekookt druivenmost op verschillende soorten houten vaten.

Balsamico Trentino wordt gemaakt van Gewürztraminer.

Balsamico Trentino Cru is 7 jaar gerijpt op verschillende houten vaten van eiken-, moerbei-, kastanje-, kersen-, acacia-, eiken- en essenhout).

Balsamico Trentino azijn wordt verkregen door de rijping van ingekookt druivenmost op verschillende soorten houten vaten.

Balsamico Trentino wordt gemaakt van Gewürztraminer druiven.

Balsamico Trentino Gran Cru is gemaakt van langdurig ingekookte druivenmost (24 uur) en 8 jaar gerijpt op verschillende houten vaten van eiken-, moerbei-, jeneverbes- en kersenhout.